Ochrana osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaním osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti ITNets s.r.o., Staré Grunty 26/B, 841 04 Bratislava 4, IČO: 00 699 471 (Ďalej len "Správca"), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno
  • priezvisko
  • e-mail
  • telefon

Uvedené údaje je nutné spracovať za účelom obchodnej činnosti Správcu. Tieto údaje budú Správcom spracovávané po dobu neurčitú.

Spracovanie osobných údajov

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Dodávatelia webových systémov, služieb a aplikácií
  • Spracovatelia účtovníctva

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, viac nižšie.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • Vziať súhlas kedykoľvek späť, pri zaniknutí súhlasu budú dáta ďalej spracovávane iba za účelom plnenia obchodných záväzkov, pokiaľ došlo k plnení objednávky.
  • Vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame.
  • Vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov.
  • Vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť.
  • Požadovať od nás vymazanie vašich osobných údajov.

Práva uplatníte zaslaním emailu alebo zasláním listu na kontaktné daje správcovskej spoločnosti.

V prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov máte právo obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

O tomto webu
Niečo o nás

Vykonávame správu PC, správu serverov, správu sietí. Dodávame vstupné bezpečnostné systémy, kamerové systémy a pokladničné systémy. Služby pre firmy poskytujeme na základe preferencie zákazníka aj na báze „pay as you go“. Pre domácich užívateľov vykonávame opravy a predaj PC, samozrejmosťou je odborné poradenstvo.

Čítať viac